Klasiskā ukraiņu svētku salātu versija ir pagatavota no vienkāršiem, pieejamiem un noderīgiem produktiem – piemēram vistas gaļas.
Vārīta vistas gaļa pati par sevi ir maigāka, un tās neitrālā garša labi savienojas ar citām sastāvdaļām. Gaļa viegli absorbē garšvielas un mērci, padarot to sulīgu un aromātisku, īpaši, ja salātiem tiek pievienota majonēze vai krējuma mērcīte.
Kārtainie salāti ir veidoti no dažādiem slāņiem, kas piedāvā dažādas tekstūras: vistas maigumu, dārzeņu kraukšķīgumu un mērces krēmīgumu. Šī dažādība katrā kumosā rada interesantu kombināciju un padara ēdienu patīkamāku un bagātīgāku.
Iemetiet folijas bumbiņu tualetes podā un atbrīvojieties no kaitinošas problēmas 15 minūtēs
Tevi arī varētu interesēt
Precīzas sastāvdaļas atradīsis raksta beigās!
Ķeramies klāt pagatavošanai!
Salātu pagatavošanas gaita
Sagrieziet sēnes šķēlītēs un apcepiet tās kopā ar sīpoliem eļļā, līdz tās ir zeltaini brūnas. Atdzesējiet. Novāriet vistas fileju, kartupeļus, burkānus un olas. Kad tie ir atdzesēti, sarīvējiet vai smalki sagrieziet katru sastāvdaļu atsevišķi.
Šķir otru lpau, lai lasītu tālāk